Steun ons

Word ook Vriend of Vriendin van de Bezieling

27 september 2021
2 minuten

Als 'Vriend van de Bezieling' heb je een streepje voor. Je deelt mee in drie extra's, exclusief voor de vrienden. En bovendien draag je zo bij aan de stabiliteit en ontwikkeling van ons e-magazine. 

De Bezieling bestaat inmiddels al weer acht jaar. Wekelijks brengt het e-magazine inspirerende bijdragen op het snijvalk van christelijke spiritualiteit en  hedendaags leven. Het initiatief heeft zich in die jaren bewezen. De afgelopen jaren is er sprake geweest van een gestage groei van unieke bezoekers. Jaarlijks leggen ze samen zo’n 100.000 bezoeken af aan onze site.

Uitbreiden

Komend jaar willen ons aanbod uitbreiden door – naast het vertrouwde aanbod –  nadrukkelijker de actualiteit te doordenken vanuit de christelijke traditie. We zullen daartoe een aantal nieuwe schrijvers uitnodigen die actief zijn op diverse plaatsten in onze samenleving.

Ondanks het grote aantal bezoekers en de waardering die daaruit spreekt, is het elk jaar weer spannend om de begroting rond te krijgen en de kosten gedekt. Daarom maken we van de nood een deugd door een nieuw initiatief aan u te presenteren dat meer stabiliteit biedt voor de toekomst van de Bezieling.

Word Vriend of Vriendin van de Bezieling en ontmoet uw favoriete Bezielingmedewerk(st)er

Vrienden van de Bezieling

We willen u uitnodigen om lid te worden van de Vrienden van de Bezieling. Door daar lid van te worden helpt u mee de basis onder de Bezieling te versterken. Die vriendschap willen we waarderen met drie extra’s:

  • We gaan, samen met uitgeverij Adveniat, een jaarboek uitbrengen met bijdragen van onze medewerkers. Als Vriend van de Bezieling krijgt u het gratis toegezonden.
  • We organiseren voor de vrienden eens per jaar een ontmoetingsdag met onze medewerkers/schrijvers. Het is de kans om verder door te praten met uw favoriete schrijver.
  • We organiseren voor vrienden eens per jaar een bezoek aan een tentoonstelling die wat thema betreft aansluit bij de Bezieling en we zorgen voor een deskundige inleider/gids.

Wij zouden het fantastisch vinden als u zich voor de komende jaren aan de Bezieling wilt verbinden. Vul op de website het aanmeldingsformulier in en word op die manier vriend of vriendin van de Bezieling. De bijdrage als vriend bedraagt 60 euro per jaar (méér mag). Het stelt ons in staat de komende jaren de Bezieling op stabiele basis voort te zetten.

Alvast dank!

Bestuur van de Bezieling

 

 

PS Uw bijdrage is volledig aftrekbaar van de belasting, indien u zich voor langere tijd aan de Bezieling verbindt. We helpen u graag verder met de daartoe benodigde formulieren.

 

Reacties

  1. Wat jammer dat in plaats van ontmoeting er geen lezing gehouden wordt. Ik zou graag aansluiten bij lezingen. Kerkbezoek spreekt mij niet aan. Maar een regelmatige lezing volgen van zeer inspirerende schrijvers uit het on-line magazine zou mij zeer aanspreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verder lezen

Meer van 

Overdenkingen René Grotenhuis gebundeld

December vorig jaar overleed René Grotenhuis, hoofdredacteur van de Bezieling. Zijn overdenkingen over leven en sterfelijkheid, die hij voorafgaand aan een ingrijpende operatie  schreef,  zijn nu gebundeld: Woorden op de drempel. De bundel is te bestellen bij uitgeverij Adveniat. De opbrengst komt ten goede aan de Bezieling. (Lees meer)

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Vrienden van de bezieling

Als ‘Vriend van de Bezieling’ heb je een streepje voor. Je deelt mee in drie extra’s, exclusief voor de vrienden:

  • ontmoet je favoriete Bezielingmedewerker
  • ontvang gratis ons jaarboek
  • neem deel aan het tentoonstellingsbezoek.

Het lidmaatschap kost 60 euro per jaar (méér mag) en kan op ieder moment ingaan. Als Vriend draag je bij aan een stabiele basis voor de Bezieling en daarmee aan de ontmoeting van hedendaags leven en christelijke spiritualiteit.

Volg de bezieling

Aanmelding nieuwsbrief

cross