Steun ons

Word ook Vriend of Vriendin van de Bezieling

1 september 2022
1 minuut

De vriendenkring van de Bezieling helpt het medium toekomstbestendig te maken. Inmiddels dragen de Vrienden in belangrijke mate bij aan de financiële stabiliteit van het platform dat negen jaar bestaat en iedere week inspirerende bijdragen brengt op het snijvalk van christelijke spiritualiteit en hedendaags leven.

Het afgelopen jaar kreeg de Bezieling een groot verlies te verwerken. Kort na elkaar overleden zowel onze voorzitter/hoofdredacteur René Grotenhuis als onze secretaris/penningmeester Isaac Wüst. Het bestuur is er de afgelopen periode nog niet in geslaagd een goede vervanging voor hen beiden te vinden.

Voor de Vriendenkring heeft dit directe gevolgen. René Grotenhuis was hierin de grote initiator en voortrekker. Een aantal voorgenomen activiteit zullen we voorlopig opschorten, zodat we ons kunnen blijven concentreren op onze kerntaak.

Mochten er onder u belangstellenden zijn die ons bestuur willen komen versterken dan houden wij ons daarvoor aanbevolen. Ook suggesties voor mogelijke kandidaten zijn welkom.

Ondertussen blijven wij het lidmaatschap van de vriendenkring van harte aanbevelen. Het lidmaatschap bedraagt 60 euro per jaar (méér mag) en kan op ieder moment ingaan. Als Vriend maakt u de Bezieling mee mogelijk en daarmee de ontmoeting van hedendaags leven en christelijke spiritualiteit.

Bestuur van de Bezieling

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verder lezen

Meer van 

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Vrienden van de bezieling

De vriendenkring is in het leven geroepen om de basis van de Bezieling te verstevigen. De vrienden dragen in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling en financiële stabiliteit van het platform.

Het lidmaatschap bedraagt 60 euro per jaar (méér mag) en kan op ieder moment ingaan. Als Vriend maak je de Bezieling mee mogelijk en daarmee de ontmoeting van hedendaags leven en christelijke spiritualiteit.

Aanmelding nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op de Bezieling!

cross