Steun ons

Vriend van de Bezieling

Word Vriend of Vriendin van de Bezieling

Ontmoet uw favoriete Bezieling-medewerk(st)er

Beste lezer van de Bezieling,

Inmiddels slagen we er met elkaar al acht jaar in om de Bezieling gaande te houden. Met wekelijks inspirerende en relevante bijdragen op het snijvalk van christelijke spiritualiteit en het hedendaagse persoonlijke en maatschappelijke leven. Het initiatief dat in 2013 is genomen, heeft zich in die jaren bewezen. De afgelopen jaren is er sprake geweest van een gestage groei van unieke bezoekers. Jaarlijks leggen ze samen zo’n 100.000 bezoeken af aan onze site.

Komend jaar willen ons aanbod uitbreiden door – naast het vertrouwde aanbod –  nadrukkelijker de actualiteit te doordenken vanuit de christelijke traditie. We zullen daartoe een aantal nieuwe schrijvers uitnodigen die actief zijn in maatschappelijke organisaties.

Ondanks het grote aantal bezoekers en de waardering die daaruit spreekt, is het elk jaar weer spannend om de begroting rond te krijgen en de kosten gedekt. Daarom maken we van de nood een deugd door een nieuw initiatief aan u te presenteren dat meer stabiliteit biedt voor de toekomst van de Bezieling.

Vriend van de Bezieling

We willen u uitnodigen om lid te worden van de Vrienden van de Bezieling. Door daar lid van te worden helpt u mee de basis onder de Bezieling te versterken. Die vriendschap willen we waarderen met drie extra’s:

  • We gaan, samen met uitgeverij Adveniat, een jaarboek uitbrengen met bijdragen van onze medewerkers. Als Vriend van de Bezieling krijgt u het gratis toegezonden.
  • We organiseren voor de vrienden eens per jaar een ontmoetingsdag met onze medewerkers/schrijvers. Het is de kans om verder door te praten met uw favoriete schrijver.
  • We organiseren voor vrienden eens per jaar een bezoek aan een tentoonstelling die wat thema betreft aansluit bij de Bezieling en we zorgen voor een deskundige inleider/gids.

Wij zouden het fantastisch vinden als u zich voor de komende jaren aan de Bezieling wilt verbinden. Klik op de aanmeldbutton hieronder en vul het aanmeldformulier in en wordt zo vriend of vriendin van de Bezieling. De bijdrage als vriend bedraagt 60 euro per jaar (méér mag). Het stelt ons in staat de komende jaren de Bezieling op stabiele basis voort te zetten.

Alvast Dank!

met vriendelijke groet,

René Grotenhuis,
Voorzitter

Overdenkingen René Grotenhuis gebundeld

December vorig jaar overleed René Grotenhuis, hoofdredacteur van de Bezieling. Zijn overdenkingen over leven en sterfelijkheid, die hij voorafgaand aan een ingrijpende operatie  schreef,  zijn nu gebundeld: Woorden op de drempel. De bundel is te bestellen bij uitgeverij Adveniat. De opbrengst komt ten goede aan de Bezieling. (Lees meer)

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Vrienden van de bezieling

De vriendenkring is in het leven geroepen om de basis van de Bezieling te verstevigen. De vrienden dragen in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling en financiële stabiliteit van het platform.

Het lidmaatschap bedraagt 60 euro per jaar (méér mag) en kan op ieder moment ingaan. Als Vriend maak je de Bezieling mee mogelijk en daarmee de ontmoeting van hedendaags leven en christelijke spiritualiteit.

Volg de bezieling

Aanmelding nieuwsbrief

cross