Steun ons

Spiritueel leraar Tijn Touber: "Niet weten wie je bent is heerlijk"

18 november 2015
1 minuut

Tijn Touber is oprichter van de band Lois Lane. Na een leven vol drugs en rock & roll werd hij een serene yogi. Zijn doel: verlicht worden. Daartoe richtte hij zijn leven in met een strenge structuur en de nodige discipline: veel studie, meditatie, ritueel, gezonde voeding, etc. Na veertien jaar maakte hij de balans op én hervond hij balans tussen het gewone alledaagse en de spirituele ascese. Inmiddels geeft hij al weer een aantal jaren  lezingen, workshops en meditatielessen; hij schrijft, musiceert en inspireert. In het NCRV-programma De Ochtendkus van Annemiek Schrijver vertelt Touber open over hoe hij zijn dag begint, hoe heerlijk het is om jezelf soms even niet te kennen, hoe het loslaten van gewoontes kan opluchten.

Het programma is te vinden op NPO Spirit

 

   

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verder lezen

Overdenkingen René Grotenhuis gebundeld

December vorig jaar overleed René Grotenhuis, hoofdredacteur van de Bezieling. Zijn overdenkingen over leven en sterfelijkheid, die hij voorafgaand aan een ingrijpende operatie  schreef,  zijn nu gebundeld: Woorden op de drempel. De bundel is te bestellen bij uitgeverij Adveniat. De opbrengst komt ten goede aan de Bezieling. (Lees meer)

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Vrienden van de bezieling

Als ‘Vriend van de Bezieling’ heb je een streepje voor. Je deelt mee in drie extra’s, exclusief voor de vrienden:

  • ontmoet je favoriete Bezielingmedewerker
  • ontvang gratis ons jaarboek
  • neem deel aan het tentoonstellingsbezoek.

Het lidmaatschap kost 60 euro per jaar (méér mag) en kan op ieder moment ingaan. Als Vriend draag je bij aan een stabiele basis voor de Bezieling en daarmee aan de ontmoeting van hedendaags leven en christelijke spiritualiteit.

Volg de bezieling

Aanmelding nieuwsbrief

cross