Steun ons

Schenken voor langere tijd

Wilt u de Bezieling voor langere tijd ondersteunen? Als Vriend of als donateur? Uw gift is dan volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting (dus zonder drempel). Vul daartoe de formulieren in (zie link hieronder): één formulier is voor u als schenker en één voor het goede doel, de Bezieling. Beide formulieren kunt u ondertekend toesturen aan het secretariaat 'Vrienden van de Bezieling': Vincent van Goghlaan 125, 2033 TR Haarlem.

U ontvangt het door de Bezieling ondertekende exemplaar voor de schenker retour.

Periodieke gift

U vindt de beide formulieren en een toelichting op de website van de overheid (zie: 'periodieke gift in geld'). U kunt deze formulieren digitaal invullen, printen en sturen naar het secretariaat van de 'Vrienden van de Bezieling' (zie adres hierboven).

 

 

 

 

 

 

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Vrienden van de bezieling

De vriendenkring is in het leven geroepen om de basis van de Bezieling te verstevigen. De vrienden dragen in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling en financiële stabiliteit van het platform.

Het lidmaatschap bedraagt 60 euro per jaar (méér mag) en kan op ieder moment ingaan. Als Vriend maak je de Bezieling mee mogelijk en daarmee de ontmoeting van hedendaags leven en christelijke spiritualiteit.

Aanmelding nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op de Bezieling!

Agenda & tips

Meest gelezen

cross