Steun ons

Schenken voor langere tijd

Wilt u de Bezieling voor langere tijd ondersteunen? Uw gift is dan volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting (dus zonder drempel). Vul daartoe de formulieren in (zie link hieronder): één formulier is voor u als schenker en één voor het goede doel, i.c. de Bezieling. Beide formulieren kunt u ondertekend toesturen aan het secretariaat 'Vrienden van de Bezieling': Vincent van Goghlaan 125, 2033 TR Haarlem.

 

U ontvangt het door de Bezieling ondertekende exemplaar voor de schenker retour.

U vindt de beide formulieren en een toelichting op de website van de overheid (klik op deze link). U kunt deze formulieren digitaal invullen, printen en sturen naar het secretariaat van de 'Vrienden van de Bezieling' (zie adres hierboven).

 

 

 

 

 

 

Overdenkingen René Grotenhuis gebundeld

December vorig jaar overleed René Grotenhuis, hoofdredacteur van de Bezieling. Zijn overdenkingen over leven en sterfelijkheid, die hij voorafgaand aan een ingrijpende operatie  schreef,  zijn nu gebundeld: Woorden op de drempel. De bundel is te bestellen bij uitgeverij Adveniat. De opbrengst komt ten goede aan de Bezieling. (Lees meer)

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Vrienden van de bezieling

Als ‘Vriend van de Bezieling’ heb je een streepje voor. Je deelt mee in drie extra’s, exclusief voor de vrienden:

  • ontmoet je favoriete Bezielingmedewerker
  • ontvang gratis ons jaarboek
  • neem deel aan het tentoonstellingsbezoek.

Het lidmaatschap kost 60 euro per jaar (méér mag) en kan op ieder moment ingaan. Als Vriend draag je bij aan een stabiele basis voor de Bezieling en daarmee aan de ontmoeting van hedendaags leven en christelijke spiritualiteit.

Volg de bezieling

Aanmelding nieuwsbrief

cross