Steun ons

OpZien, gezamenlijke nieuwsbrief van Mariënburg en De Roerom

2 februari 2015
1 minuut

Header-opzien webMariënburg en De Roerom slaan digitaal de handen ineen. Beide progressief katholieke organisaties brengen voortaan gezamenlijk  een nieuwsbrief uit onder de naam OpZien. Daarin bieden zij doorverwijzingen naar hun beider websites.

De Roerom is een “nieuws-, service en communicatieblad voor mensen, betrokken bij kerk en samenleving”. Mariënburg afficheert zichzelf als “Vereniging van Kritische Katholieken”. Met de tweewekelijkse nieuwsbrief willen beide organisaties achtergronden bieden bij het nieuws en een bijdrage leveren aan het publieke debat vanuit christelijke waarden. Zie: deroerom.nl en marienburgvereniging.nl.

Aanmelden voor OpZien kan via: opzien.redactie@gmail.com

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verder lezen

Meer van 

Overdenkingen René Grotenhuis gebundeld

December vorig jaar overleed René Grotenhuis, hoofdredacteur van de Bezieling. Zijn overdenkingen over leven en sterfelijkheid, die hij voorafgaand aan een ingrijpende operatie  schreef,  zijn nu gebundeld: Woorden op de drempel. De bundel is te bestellen bij uitgeverij Adveniat. De opbrengst komt ten goede aan de Bezieling. (Lees meer)

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Vrienden van de bezieling

Als ‘Vriend van de Bezieling’ heb je een streepje voor. Je deelt mee in drie extra’s, exclusief voor de vrienden:

  • ontmoet je favoriete Bezielingmedewerker
  • ontvang gratis ons jaarboek
  • neem deel aan het tentoonstellingsbezoek.

Het lidmaatschap kost 60 euro per jaar (méér mag) en kan op ieder moment ingaan. Als Vriend draag je bij aan een stabiele basis voor de Bezieling en daarmee aan de ontmoeting van hedendaags leven en christelijke spiritualiteit.

Volg de bezieling

Aanmelding nieuwsbrief

cross