Steun ons

Promotietekst en logo's

[Onderstaande tekst en logo's zijn vrij over te nemen ter promotie van de Bezieling]

Christelijke spiritualiteit voor het leven van alledag

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine over hedendaags leven en christelijke spiritualiteit. De site is gemaakt voor mensen die zoeken naar inspiratie en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Het moderne leven is soms ingewikkeld en chaotisch. Geen wonder dat velen zoeken naar richting en houvast in het leven. Zelfhulpboeken, mindstylebladen en spirituele leraren springen op die behoefte in. Opvallend is dat het christelijk geluid soms lijkt weg te vallen in deze overdaad aan spiritueel aanbod. Het e-magazine www.debezieling.nl wil hier een tegenwicht bieden. De Bezieling biedt inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven vanuit een open christelijk perspectief. De Bezieling leeft van de overtuiging dat de veelzijdige christelijke cultuur een originele bron van zowel persoonlijke als maatschappelijke ‘levenshulp’ kan zijn.

Om de dag brengt de Bezieling nieuwe artikelen, merendeels eigen producties, geleverd door een groep van betrokken en hoog gekwalificeerde medewerkers. De site biedt interviews, columns, beschouwing, een cultuur-, bijbel-, en boekenrubriek, kijk- en luistertips. De Bezieling is geen nieuwssite, maar haakt in op vragen uit de onderstroom van onze cultuur.

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op www.debezieling.nl. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de Nieuwsbrief. De Bezieling is ook te volgen op Twitter en Facebook. Als donateur kun je bijdragen aan de continuïteit van het platform. De Bezieling is onafhankelijk, vrij van reclame en gratis toegankelijk voor iedereen. Het medium wordt inmiddels voor meer dan de helft gefinancierd uit donaties van lezers.

 

[Logo ten behoeve van drukwerk]

logo de bezieling druwerk(jpg)

 

 

 

[Logo ten behoeve van websites]logo de bezieling web

 

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Aanmelding nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op de Bezieling!

Meest gelezen

Boekenladder

Van Kribbe tot Kerststal. Franciscus van Assisi en de eerst levende kerststal Adveniat, 168 blz., € 9,99 (of € 4,- vanaf 100 exemplaren)
Nikolaas Sintobin Hoe oude wijsheid jouw leven in bloei zet KokBoekencentrum/Lannoo, 2023, 173 blz., € 20,-.
Marinus van den Berg Spreken en luisteren met je hart Ark Media, 2023, 130 blz., € 17,99.
Lammert de Hoop (red.) Reis naar de stilte Adveniat, 112 blz., € 19,95
Paus Franciscus Encycliek van paus Franciscus over broederschap en sociale vriendschap. Adveniat, € 15,-.

Direct Doneren

cross