Steun ons

Lisette Thooft, 50 jaar na Woodstock, nog altijd een hippie: 'Ik geloof nog steeds in vrijheid en liefde'

14 augustus 2019
1 minuut

"Woodstock en de hippies hebben me op een totaal ander pad gezet", zegt Lisette Thooft in de EenVandaag-reportage naar aanleiding van '50 jaar Woodstock'. In de jaren zestig leefde ze helemaal de hippie-leefstijl. En dat doet ze in feite nog steeds, zij het in geëvalueerde vorm.

Naast haar werk voor bladen als Happinez is Lisette rebalancer geworden, een vorm van spirituele begeleiding in combinatie met massage-technieken."Ik help anderen om rust en vrijheid te creëren in het leven." Op de website van EenVandaag staat een interview met Lisette en een videofragment over Woodstock, waarin Lisette vertelt over haar eigen hippie-ervaringen en die van haar generatie. (Uitzending wo. 14 aug., NPO1, 18.15 uur).

Lees ook de recente column van Lisette over de idealen van Woodstock.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verder lezen

Overdenkingen René Grotenhuis gebundeld

December vorig jaar overleed René Grotenhuis, hoofdredacteur van de Bezieling. Zijn overdenkingen over leven en sterfelijkheid, die hij voorafgaand aan een ingrijpende operatie  schreef,  zijn nu gebundeld: Woorden op de drempel. De bundel is te bestellen bij uitgeverij Adveniat. De opbrengst komt ten goede aan de Bezieling. (Lees meer)

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Vrienden van de bezieling

Als ‘Vriend van de Bezieling’ heb je een streepje voor. Je deelt mee in drie extra’s, exclusief voor de vrienden:

  • ontmoet je favoriete Bezielingmedewerker
  • ontvang gratis ons jaarboek
  • neem deel aan het tentoonstellingsbezoek.

Het lidmaatschap kost 60 euro per jaar (méér mag) en kan op ieder moment ingaan. Als Vriend draag je bij aan een stabiele basis voor de Bezieling en daarmee aan de ontmoeting van hedendaags leven en christelijke spiritualiteit.

Volg de bezieling

Aanmelding nieuwsbrief

cross