Steun ons

De Bezieling is vernieuwd!

30 november 2021
2 minuten

Ja, beste lezer, u ziet het goed: de website van de Bezieling is vernieuwd. Na acht jaar trouwe dienst is de oude vormgeving aangepast. Het beeld krijgt meer ruimte, de broodletter is groter en dus beter leesbaar, het geheel oogt frisser, nieuwer, mooier (vinden wijzelf), en belangrijk: de techniek achter de website is weer helemaal up to date.

Wat is er veranderd? Allereerst vindt u bovenin een fotoslider. De middelste foto's leiden direct naar de nieuwste artikelen. Je kunt door de foto's heen scrollen (pijltjes links en rechts of sweepen). In de tweede en volgende rij onder de slider treft u de verschillende vertrouwde thema's aan, zoals columns, cultuur, spiritualiteit, Bijbels, etc. Daar vindt u steeds de vier laatste artikelen binnen dat thema.

Handige nieuwtjes. Op de volledige tekstpagina vindt u voortaan, naast auteursnaam en plaatsingsdatum, ook de leestijd. Onderaan ziet u een kort cv'tje van de auteur en zijn of haar drie laatst geplaatste artikelen. Klik je op de auteursnaam, dan krijg je een volledige publicatielijst van de auteur.

Het submenu met verwijzingen naar servicepagina's (Contactinformatie, Over de Bezieling, ANBI-pagina, Archief, Sitemap, etc.) staat nu onder aan iedere pagina (in de footer). Een aanmelding knop om 'Vriend van de Bezieling' te worden is ook daar te vinden.

Op verschillende plaatsen staan buttons voor sociale media. Ze hebben twee functie: óf ze verwijzen naar de Facebook- of Twitterpagina van de Bezieling zelf  ('Volg de Bezieling'), óf het gaat om 'deelkoppen'. Zo kun je makkelijk met een enkele klik een link van een aansprekend artikel op je eigen Facebookpagina of Twitteraccount plaatsen. Ook kun je de link van een artikel via e-mail direct naar een bekende doorsturen. Via de nieuwsbriefbutton kan men zich aanmelden als abonnees op onze Nieuwsbrief. Ten slotte willen we de steun-ons-buttons niet onvermeld laten. Zo kunt u gemakkelijk met iDeal een donatie doen of ons rekeningnummer vinden voor een eigen overschrijving via uw bank.

De nieuwe website is ontwikkeld door bureau Webheld.nl, die de Bezieling voortaan ook zal gaan hosten.

Veel blijft overigens hetzelfde: de thema's, de auteurs, de mogelijkheid voor u lezer om te reageren. Bovendien kunt u blijven rekenen op de inzet van onze betrokken en deskundige medewerkers. Het blijft onze missie om het beste van de christelijke spiritualiteit te verbinden met het leven van alle dag om zo een bron van bezieling te zijn. Hopelijk wijst het zich vanzelf en voelt u zich snel weer thuis in de nieuwe webomgeving. Mocht u willen reageren? We horen graag wat u van de vernieuwing vindt: redactie@debezieling.nl

Met hartelijke groet,

Team de Bezieling

 

Reacties

  1. Beste Theo en David,
    Van harte gefeliciteerd met deze mooie site. Het ziet er prachtig uit: fris, duidelijk en eigentijds. Jullie hebben er veel werk aan gehad en het resultaat is er ook naar. Ik ben er trots op met jullie te mogen samenwerken!
    Veel dank voor jullie inzet en creatieve betrokkenheid!
    Marleen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verder lezen

Overdenkingen René Grotenhuis gebundeld

December vorig jaar overleed René Grotenhuis, hoofdredacteur van de Bezieling. Zijn overdenkingen over leven en sterfelijkheid, die hij voorafgaand aan een ingrijpende operatie  schreef,  zijn nu gebundeld: Woorden op de drempel. De bundel is te bestellen bij uitgeverij Adveniat. De opbrengst komt ten goede aan de Bezieling. (Lees meer)

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Vrienden van de bezieling

Als ‘Vriend van de Bezieling’ heb je een streepje voor. Je deelt mee in drie extra’s, exclusief voor de vrienden:

  • ontmoet je favoriete Bezielingmedewerker
  • ontvang gratis ons jaarboek
  • neem deel aan het tentoonstellingsbezoek.

Het lidmaatschap kost 60 euro per jaar (méér mag) en kan op ieder moment ingaan. Als Vriend draag je bij aan een stabiele basis voor de Bezieling en daarmee aan de ontmoeting van hedendaags leven en christelijke spiritualiteit.

Volg de bezieling

Aanmelding nieuwsbrief

cross