Steun ons

De Bezieling is vernieuwd!

30 november 2021
2 minuten

Ja, beste lezer, u ziet het goed: de website van de Bezieling is vernieuwd. Na acht jaar trouwe dienst is de oude vormgeving aangepast. Het beeld krijgt meer ruimte, de broodletter is groter en dus beter leesbaar, het geheel oogt frisser, nieuwer, mooier (vinden wijzelf), en belangrijk: de techniek achter de website is weer helemaal up to date.

Wat is er veranderd? Allereerst vindt u bovenin een fotoslider. De middelste foto's leiden direct naar de nieuwste artikelen. Je kunt door de foto's heen scrollen (pijltjes links en rechts of sweepen). In de tweede en volgende rij onder de slider treft u de verschillende vertrouwde thema's aan, zoals columns, cultuur, spiritualiteit, Bijbels, etc. Daar vindt u steeds de vier laatste artikelen binnen dat thema.

Handige nieuwtjes. Op de volledige tekstpagina vindt u voortaan, naast auteursnaam en plaatsingsdatum, ook de leestijd. Onderaan ziet u een kort cv'tje van de auteur en zijn of haar drie laatst geplaatste artikelen. Klik je op de auteursnaam, dan krijg je een volledige publicatielijst van de auteur.

Het submenu met verwijzingen naar servicepagina's (Contactinformatie, Over de Bezieling, ANBI-pagina, Archief, Sitemap, etc.) staat nu onder aan iedere pagina (in de footer). Een aanmelding knop om 'Vriend van de Bezieling' te worden is ook daar te vinden.

Op verschillende plaatsen staan buttons voor sociale media. Ze hebben twee functie: óf ze verwijzen naar de Facebook- of Twitterpagina van de Bezieling zelf  ('Volg de Bezieling'), óf het gaat om 'deelkoppen'. Zo kun je makkelijk met een enkele klik een link van een aansprekend artikel op je eigen Facebookpagina of Twitteraccount plaatsen. Ook kun je de link van een artikel via e-mail direct naar een bekende doorsturen. Via de nieuwsbriefbutton kan men zich aanmelden als abonnees op onze Nieuwsbrief. Ten slotte willen we de steun-ons-buttons niet onvermeld laten. Zo kunt u gemakkelijk met iDeal een donatie doen of ons rekeningnummer vinden voor een eigen overschrijving via uw bank.

De nieuwe website is ontwikkeld door bureau Webheld.nl, die de Bezieling voortaan ook zal gaan hosten.

Veel blijft overigens hetzelfde: de thema's, de auteurs, de mogelijkheid voor u lezer om te reageren. Bovendien kunt u blijven rekenen op de inzet van onze betrokken en deskundige medewerkers. Het blijft onze missie om het beste van de christelijke spiritualiteit te verbinden met het leven van alle dag om zo een bron van bezieling te zijn. Hopelijk wijst het zich vanzelf en voelt u zich snel weer thuis in de nieuwe webomgeving. Mocht u willen reageren? We horen graag wat u van de vernieuwing vindt: redactie@debezieling.nl

Met hartelijke groet,

Team de Bezieling

 

Reacties

  1. Beste Theo en David,
    Van harte gefeliciteerd met deze mooie site. Het ziet er prachtig uit: fris, duidelijk en eigentijds. Jullie hebben er veel werk aan gehad en het resultaat is er ook naar. Ik ben er trots op met jullie te mogen samenwerken!
    Veel dank voor jullie inzet en creatieve betrokkenheid!
    Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verder lezen

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Aanmelding nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op de Bezieling!

Boekenladder

Van Kribbe tot Kerststal. Franciscus van Assisi en de eerst levende kerststal Adveniat, 168 blz., € 9,99 (of € 4,- vanaf 100 exemplaren)
Nikolaas Sintobin Hoe oude wijsheid jouw leven in bloei zet KokBoekencentrum/Lannoo, 2023, 173 blz., € 20,-.
Marinus van den Berg Spreken en luisteren met je hart Ark Media, 2023, 130 blz., € 17,99.
Lammert de Hoop (red.) Reis naar de stilte Adveniat, 112 blz., € 19,95
Paus Franciscus Encycliek van paus Franciscus over broederschap en sociale vriendschap. Adveniat, € 15,-.

Direct Doneren

cross