Steun ons

Dank!

11 oktober 2013
1 minuut

De Bezieling heeft veel lovende en bemoedigende woorden ontvangen na de lancering van de site op 4 oktober. Veel dank daarvoor! Uit de woorden sprak, naast de vriendelijke aanmoediging, ook een waardering voor de opzet, de inhoud(elijkheid) van de site en het medewerkersbestand. Er is blijkbaar een toon gezet waaruit een zekere verwachting spreekt. Dat werkt stimulerend en schept verplichtingen. Niet alleen om door te gaan, maar ook om de ingeslagen weg vol te houden: inhoud voorop; aandacht voor de relatie tussen hedendaags leven en christelijke wijsheid, kennis en ervaring; aandacht voor de onderstroomvragen, het Ungesagtes, van onze cultuur en een soms wat tegendraadse ‘onhectische’ aanpak. Wij doen ons best! (Lees verder de blog 'Rode draad')

Theo van de Kerkhof

Lees meer

Theo van de Kerkhof (1958, Roermond) is zelfstandig theoloog en journalist. Sinds 1989 is hij werkzaam in de voorlichting en religiejournalistiek. Hij was voorlichter aan de Theologische Faculteit Tilburg en eindredacteur bij Volzin. Sinds 2013 is hij freelancer. Theo is vader van twee zoons. Religie met een filosofische inslag heeft zijn warme interesse. Hij bekijkt zaken graag ook eens van een andere kant, bijvoorbeeld een boeddhistische, en voelt zich daar christelijk heel wel bij. Theo is eindredacteur van de Bezieling en behartigt de dagelijkse gang van zaken. Motto: “Het is zoals het is. En van daaruit zien we wel weer verder.”

Reacties

  1. Beste Theo, ook ik ben blij dat jij beschikbaar bent om "Kerkplein" inhoudelijk voort te zetten. Jouw nieuwe aanpak spreekt aan. Hartlijk dank daarvoor. Verbetering blijft natuurlijk aanbevelenswaardig. In dat kader mijn verzoek: laat aub in de tekst in het mailbericht-regel, die de ontvangers te zien krijgen na binnenkomst van jouw Nieuwsbrieven zien dat het de Bezieling betreft en vermelt jouw naam met e-mailadres ergens IN een Nieuwsbrief. Het allerbeste. PS ik zie uit naar info mbt de enquete die Franciscus laat plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verder lezen

Meer van 

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Aanmelding nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op de Bezieling!

Boekenladder

Van Kribbe tot Kerststal. Franciscus van Assisi en de eerst levende kerststal Adveniat, 168 blz., € 9,99 (of € 4,- vanaf 100 exemplaren)
Nikolaas Sintobin Hoe oude wijsheid jouw leven in bloei zet KokBoekencentrum/Lannoo, 2023, 173 blz., € 20,-.
Marinus van den Berg Spreken en luisteren met je hart Ark Media, 2023, 130 blz., € 17,99.
Lammert de Hoop (red.) Reis naar de stilte Adveniat, 112 blz., € 19,95
Paus Franciscus Encycliek van paus Franciscus over broederschap en sociale vriendschap. Adveniat, € 15,-.

Direct Doneren

cross