Steun ons

Beluister podcastinterview en de stilte van stiltecafé AdemInn

27 november 2019
1 minuut

In de tijd van sinterklaas en kerst wordt er veel gewinkeld. Juist dan is het fijn om te weten dat er in de drukke Hoogstraat in Rotterdam een stiltecafé is, AdemInn, waar je tot rust kunt komen, met slow-koffie, zonder wifi, met een boek of waar je  je gewoon lekker kunt vervelen. Beluister hier de podcast van Anne Stael in gesprek Manon van Driel en beluister een uur stilte.  

Manon van Driel werkt bij AdemInn, ze is eind 20, en vertelt over stiltezoekers, haar eigen zoektocht naar perfecte stilte en waarom dat zo spannend en moeilijk is.

In deze podcast gaat Anne Stael uitvoerig met haar in gesprek. Ook op deze plek is een uur stilte opgenomen, een stilte waar je soms een deur hoort dichtgaan, iemand met de vaat hoort langskomen en in de verte stemmen hoort.

Gesprek met Manon van Driel, medewerkster van stiltecafé AdemInn.

Beluister de stilte van stiltecafé AdemInn.

 

--------------

Anne Stael combineert zingeving&zakelijkheid in haar werk als ondernemer. Zij is trainer, projectleider en docent. Op 12 december geeft ze een workshop in Utrecht voor ZZP-ers die werken met zingeving., bestemd voor bijvoorbeeld: Geestelijk verzorgers, ritueelbegeleiders of coaches. Belangrijke thema's: hoe zet je een bedrijf op en hoe profileer je je? Meer podcasts over stilte van Anne Stael zie: lekkerstil.nl

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verder lezen

Meer van 

Het water komt

Het water komt
Het water komt weer
De tanks komen
De tanks komen weer
De bommen vallen al
Steden worden vernietigd
Mensen in massagraven
Het wordt warmer
De asielzoekers komen
Er hangt dreiging in de lucht
De vacantie vluchten nemen toe
Binnenvaartschippers stoten te veel gassen uit
“God wil niet dat je liegt”
“’Ik ben streng voor mezelf en voor jou”’
Ik hoor het achter me in de bus.
Ik bid voor Oekraine
Voor al die mensen voor wie het water komt.
Al weet ik niet of het helpt.

Marinus van den Berg

(Meer Gedichten & Gebeden)

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Vrienden van de bezieling

De vriendenkring is in het leven geroepen om de basis van de Bezieling te verstevigen. De vrienden dragen in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling en financiële stabiliteit van het platform.

Het lidmaatschap bedraagt 60 euro per jaar (méér mag) en kan op ieder moment ingaan. Als Vriend maak je de Bezieling mee mogelijk en daarmee de ontmoeting van hedendaags leven en christelijke spiritualiteit.

Aanmelding nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op de Bezieling!

cross