Steun ons

Beluister podcastinterview en de stilte van stiltecafé AdemInn

27 november 2019
1 minuut

In de tijd van sinterklaas en kerst wordt er veel gewinkeld. Juist dan is het fijn om te weten dat er in de drukke Hoogstraat in Rotterdam een stiltecafé is, AdemInn, waar je tot rust kunt komen, met slow-koffie, zonder wifi, met een boek of waar je  je gewoon lekker kunt vervelen. Beluister hier de podcast van Anne Stael in gesprek Manon van Driel en beluister een uur stilte.  

Manon van Driel werkt bij AdemInn, ze is eind 20, en vertelt over stiltezoekers, haar eigen zoektocht naar perfecte stilte en waarom dat zo spannend en moeilijk is.

In deze podcast gaat Anne Stael uitvoerig met haar in gesprek. Ook op deze plek is een uur stilte opgenomen, een stilte waar je soms een deur hoort dichtgaan, iemand met de vaat hoort langskomen en in de verte stemmen hoort.

Gesprek met Manon van Driel, medewerkster van stiltecafé AdemInn.

Beluister de stilte van stiltecafé AdemInn.

 

--------------

Anne Stael combineert zingeving&zakelijkheid in haar werk als ondernemer. Zij is trainer, projectleider en docent. Op 12 december geeft ze een workshop in Utrecht voor ZZP-ers die werken met zingeving., bestemd voor bijvoorbeeld: Geestelijk verzorgers, ritueelbegeleiders of coaches. Belangrijke thema's: hoe zet je een bedrijf op en hoe profileer je je? Meer podcasts over stilte van Anne Stael zie: lekkerstil.nl

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verder lezen

Meer van 

Overdenkingen René Grotenhuis gebundeld

December vorig jaar overleed René Grotenhuis, hoofdredacteur van de Bezieling. Zijn overdenkingen over leven en sterfelijkheid, die hij voorafgaand aan een ingrijpende operatie  schreef,  zijn nu gebundeld: Woorden op de drempel. De bundel is te bestellen bij uitgeverij Adveniat. De opbrengst komt ten goede aan de Bezieling. (Lees meer)

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Vrienden van de bezieling

Als ‘Vriend van de Bezieling’ heb je een streepje voor. Je deelt mee in drie extra’s, exclusief voor de vrienden:

  • ontmoet je favoriete Bezielingmedewerker
  • ontvang gratis ons jaarboek
  • neem deel aan het tentoonstellingsbezoek.

Het lidmaatschap kost 60 euro per jaar (méér mag) en kan op ieder moment ingaan. Als Vriend draag je bij aan een stabiele basis voor de Bezieling en daarmee aan de ontmoeting van hedendaags leven en christelijke spiritualiteit.

Volg de bezieling

Aanmelding nieuwsbrief

cross