Steun ons

Beluister podcastinterview en de stilte van stiltecafé AdemInn

27 november 2019
1 minuut

In de tijd van sinterklaas en kerst wordt er veel gewinkeld. Juist dan is het fijn om te weten dat er in de drukke Hoogstraat in Rotterdam een stiltecafé is, AdemInn, waar je tot rust kunt komen, met slow-koffie, zonder wifi, met een boek of waar je  je gewoon lekker kunt vervelen. Beluister hier de podcast van Anne Stael in gesprek Manon van Driel en beluister een uur stilte.  

Manon van Driel werkt bij AdemInn, ze is eind 20, en vertelt over stiltezoekers, haar eigen zoektocht naar perfecte stilte en waarom dat zo spannend en moeilijk is.

In deze podcast gaat Anne Stael uitvoerig met haar in gesprek. Ook op deze plek is een uur stilte opgenomen, een stilte waar je soms een deur hoort dichtgaan, iemand met de vaat hoort langskomen en in de verte stemmen hoort.

Gesprek met Manon van Driel, medewerkster van stiltecafé AdemInn.

Beluister de stilte van stiltecafé AdemInn.

 

--------------

Anne Stael combineert zingeving&zakelijkheid in haar werk als ondernemer. Zij is trainer, projectleider en docent. Op 12 december geeft ze een workshop in Utrecht voor ZZP-ers die werken met zingeving., bestemd voor bijvoorbeeld: Geestelijk verzorgers, ritueelbegeleiders of coaches. Belangrijke thema's: hoe zet je een bedrijf op en hoe profileer je je? Meer podcasts over stilte van Anne Stael zie: lekkerstil.nl

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verder lezen

Meer van 

Over de Bezieling

De Bezieling is een gratis online kwaliteitsmagazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft.

Aanmelding nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op de Bezieling!

Boekenladder

Van Kribbe tot Kerststal. Franciscus van Assisi en de eerst levende kerststal Adveniat, 168 blz., € 9,99 (of € 4,- vanaf 100 exemplaren)
Nikolaas Sintobin Hoe oude wijsheid jouw leven in bloei zet KokBoekencentrum/Lannoo, 2023, 173 blz., € 20,-.
Marinus van den Berg Spreken en luisteren met je hart Ark Media, 2023, 130 blz., € 17,99.
Lammert de Hoop (red.) Reis naar de stilte Adveniat, 112 blz., € 19,95
Paus Franciscus Encycliek van paus Franciscus over broederschap en sociale vriendschap. Adveniat, € 15,-.

Direct Doneren

cross